“İş Görüşmesine Hazırlık: İşe Alınmak mı, İşi Almak mı?” Eğitimi Gerçekleştirildi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şen moderatörlüğünde gerçekleştirilen “İş Görüşmesine Hazırlık: İşe Alınmak mı, İşi Almak mı?” eğitimine, 27 Kasım Salı günü Basın Ekspres yerleşkesi Konferans Salonu ev sahipliği yaptı.

Eğitimde öğrencilerin işe başvururken nasıl bir özgeçmiş hazırlamaları gerektiği, işin kendileri için ne derece uygun olduğu ve başvurdukları işi ne kadar istedikleri konusunda değerlendirme kriterlerinden bahsedildi. Ayrıca 21. yüzyıl insanın sahip olması gereken temel becerilerin işe girişte sahip olduğu önem vurgulandı. Eğitim katılımcılara yapılan “İş görüşmesine Hazırlık” anketiyle sonlandırıldı.

Eğitimde kullanılan sunum dosyası için...

Son Güncelleme Tarihi: Per, 11/29/2018 - 15:26