İİBF Akademisyenlerine Yönelik “Bilimsel Araştırma Projeleri ve Lisansüstü Tez Projeleri” Toplantısı

Teknoloji ve Proje Destek Birimi Yürütücü Sekreteri & Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız tarafından, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerine yönelik 14 Haziran 2022 Salı günü saat 13.00'te Basın Ekspres yerleşkesinde “Bilimsel Araştırma Projeleri ve Lisansüstü Tez Projeleri” başlıklı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Projelerin başvuru ve değerlendirme süreçleri hakkında bilgi verilen toplantıda, proje yazımında dikkat edilecek hususlara değinildi.

10. KOBİ'ler ve Verimlilik Kongresi’nde Pandemi Krizinin Sunduğu Fırsatlar Konuşuldu

İKÜ İşletme Bölümü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) iş birliğinde, 9-10 Haziran 2022 tarihlerinde Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda hibrit olarak "10. KOBİ'ler ve Verimlilik Kongresi" düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İBB Arasında Ortak Proje Geliştirme Toplantısı Yapıldı

İKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Müge Çetiner, İKÜ Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Dilek Ünalan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Dairesi Atık Yönetimi Müdürlüğü, İklim Değişikliği Şube Müdürlüğü ve İstanbul Planlama Ajansı (İPA) yetkililerinin katılımıyla, 3 Haziran 2022 Cuma günü ZOOM platformu üzerinden toplantı düzenlendi.

Öğr. Gör. Dr. Meri Taksi Deveciyan, “30. Ulusal Yönetim & Organizasyon Kongresi”nde Bildiri Sundu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Dr. Meri Taksi Deveciyan, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “30. Ulusal Yönetim & Organizasyon Kongresi”nde, “Sürdürülebilirlik Bağlamında Dijital Miras Kavramı” başlıklı bildirisini sundu.

Dr. Meri Taksi Deveciyan, “Toplum ve Doğa için Blokzinciri” İsimli Sempozyumda Bildirisini Sundu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Meri Taksi Deveciyan, 16 Mayıs 2022 tarihinde Ankara Üniversitesi tarafından düzenlenen “Toplum ve Doğa için Blokzinciri” isimli sempozyumda, eş yazarlı olarak kaleme aldığı “Sürdürülebilir Rekabet Avantaj Kaynağı Olarak Blokzincir Teknolojisi ile Yenilenebilir Enerji” başlıklı bildirisini online olarak sundu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurulu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurulu, Dekan V. Prof. Dr. Müge Çetiner'in başkanlığında 12 Mayıs 2022 Perşembe günü Basın Ekspres Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı faaliyetlerinin değerlendirildiği kurul sonrasında, yeni unvanlarını alan öğretim elemanları ile birlikte kutlama yapıldı.

9. Aile İşletmeleri Kongresi’nde Anı Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) ile TAİDER Aile İşletmeleri Derneği iş birliğinde organize edilen ve 14-15 Nisan 2022 tarihlerinde Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 9. Aile İşletmeleri Kongresi’nin açılış konuşmalarını Rektörümüz Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal ve AGMER Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Nazan Çağlar yaptı. Programa katılamayan Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver'in ise mesajı okundu.

“Let’s Talk About A&B”

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Let’s Talk About A&B” etkinlik serisinin ilkine, 30 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te Basın Ekspres Yerleşkesi Konferans Salonu ev sahipliği yaptı. İşletme Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Tuğçe Ezgi Soyaltın’ın moderatörlük görevini üstlendiği ve CATS platformu üzerinden hibrit olarak gerçekleştirilen etkinlik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Youtube kanalında da canlı olarak yayınlanarak geniş bir katılımcı kitlesine ulaştı.