İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022-2023 Bahar Yarıyılı Akademik Kurulu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022-2023 Bahar Yarıyılı Akademik Kurulu, Vekil Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız ve İİBF akademik kadromuzun katılımlarıyla 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü Basın Ekspres yerleşkemizde gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Müge Çetiner'in içerisinde bulunduğumuz Bahar Yarıyılı dahilinde fakültemizin idari ve akademik çalışmalarını özetlediği kurulda, fakültemiz ortaklığında "Avrupa Birliği Projeleri"ne başvuru gerçekleştiren öğrencilerimiz de akademik kadromuza tanıtıldı.

Kurul sonunda fakültemiz kurulları için klasikleşen akademik ve idari kadromuzda yer alan personellerimizin doğum günü kutlamaları gerçekleştirildi.

Kurulumuza katılarak bizleri onore eden başta Vekil Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Yıldız olmak üzere bütün akademik-idari personelimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Gelecek hafta başlayacak olan final dönemi öncesinde bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/25/2023 - 15:47