Yönetimde İnsan İlişkileri

İKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, Turkcell Global Bilgi A.Ş. Turkcell Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Funda Seyrek Kantarlı'yı konuk etti.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut PAKSOY’un Örgütsel Davranış Dersine konuk konuşmacı olarak katılan Turkcell Global Bilgi A.Ş. Turkcell Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Funda Seyrek Kantarlı Yönetimde İnsan İlişkileri başlıklı bir sunum yaptı.

Çeşitli bölümlerden öğrencilerin ve çalışanların katıldığı etkinlikte, kariyerinin büyük çoğunluğunu yönetici pozisyonunda geçiren Kantarlı, kurumlar içerisindeki insan ilişkilerinin önemini üst düzey yönetici gözüyle değerlendirerek düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

Sunum sonrası Kantarlı’ya Prof. Dr. Mahmut PAKSOY ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Yozgat tarafından anı tabağı hediye edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/17/2018 - 17:34