“Türkiye’de Aile Şirketlerinin Krize Karşı Dayanıklılığı Araştırılıyor” Başlıklı Röportaj AİMSAD Dergisinde Yayınlandı

Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) tarafından 2 ayda bir yayınlanan AİMSAD dergisi, İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şen ve Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi H. Nazan Çağlar ile bir röportaj gerçekleştirdi. Derginin 23. sayısında “Türkiye’de Aile Şirketlerinin Krize Karşı Dayanıklılığı Araştırılıyor” başlığıyla verilen röportajda; aile işletmelerinde krize direnme, yenilenme, kriz yönetimi, sürdürülebilirlik konularına değinildi.

“Türkiye’de Aile Şirketlerinin Krize Karşı Dayanıklılığı Araştırılıyor” başlıklı röportaj için...

AİMSAD Dergisi

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/15/2019 - 14:50