“Start-Up Şöleni III” Ödül Töreni 

Girişimcilik Bölümü tarafından 2019 yılından beri düzenlenen Start-Up Şöleni Fikir Yarışması’nın üçüncüsünün ödül törenine, 1 Haziran 2022 Çarşamba günü Basın Ekspres Yerleşkesi Konferans Salonu ev sahipliği yaptı. 

31’i grup, 29’u bireysel olmak üzere 60 projenin başvuru yaptığı yarışmaya toplam 115 kişi katıldı. “Değişen Dünyayı Değiştirecek Fikirlerini Gerçeğe Dönüştür” teması ile gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni; sırasıyla Girişimcilik Bölüm Başkanımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nazan Çağlar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Müge Çetiner'in açılış konuşmaları ile başladı. Dereceye giren projelerin sunumu ile devam eden programın sonunda ise ödül töreni gerçekleştirildi. 

Jüri Özel Ödülü’nü kazanan "Desinfectriangle" projesine ödülleri Dr. Öğr. Üyesi Nazan Çağlar ve Prof. Dr. Müge Çetiner tarafından takdim edildi.

3.lüğü paylaşan "Yalnız Değilsin" ile "Liquidambar Orientalis" ekiplerine ödülleri, ana sponsor TABAN GIDA’dan Özgür Teraman tarafından verildi.

Start-Up Şöleni III’ün birincilik ödülünü kazanan "Dijital Tekerlek" ekibine ise ödülünü Rektörümüz takdim etti.

Dereceye giren bütün ekiplere; "Start-Up Şöleni III" destekçilerinden Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi-BTM tarafından eğitim programı hediye edilirken, ana sponsor TABAN GIDA tarafından üçüncülüğü paylaşan takımlara 5'er bin TL ve birinciliğe 15 bin TL ödül verildi.

Yarışmaya ilgi gösteren bütün katılımcılarımıza, destekçilerimize ve ana sponsorumuz TABAN GIDA’ya teşekkürlerimizi sunarız. Gelecek sene düzenlenecek olan Start-Up Şöleni IV’e başta öğrencilerimiz olmak üzere ilgilenen herkesi bekliyoruz.


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/29/2023 - 22:44