"Kurumsal İşletmelerde SIX SIGMA Uygulamaları, Müşteri Değeri ve Yatırım Geri Dönüşümü"

İşletme Bölümü, 21 Aralık Çarşamba günü Basın Ekspres Yerleşkesi Konferans Salonu'nda "Kurumsal İşletmelerde Six Sigma Uygulamaları, Müşteri Değeri ve Yatırım Geri Dönüşümü" başlıklı seminer düzenledi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Lean Six Sigma Black Belt ING Bank Teknoloji ve Ürün Yöneticisi Mutlu Emir Bilisik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerini kurumsal işletmelerde yalın altı sigma uygulamaları ve dönüşüm çalışmaları konusunda bilgilendirdi. Sunumunda gerçek sektör vaka analizleri üzerinden değerlendirmeler yapan Bilisik, uygulanan metodolojilerden de bahsetti. Etkinlik sonunda, İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Taha Bilişik tarafından konuğumuza hediye takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 01/02/2023 - 11:36