İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde “GAMIFICATION” Sunumu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, öğretim elemanları tarafından ders içeriklerine adapte edilmesi planlanan “Gamification (Oyunlaştırma)” tekniği üzerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Açılışını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Ali Şen’in yaptığı toplantıda; Uluslararası Ticaret Bölümü Arş. Gör. N. Elif Küçük ile Girişimcilik Bölümü Arş. Gör. Mustafa Bekmezci tarafından katılımcılara bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Fakültemiz araştırma görevlileri ve öğretim görevlilerinin de hazır bulunduğu toplantıda; oyunlaştırmanın temelleri, planlanması, dersler içerisine adaptasyonu, süreçlerin kurgulanması gibi konularda eğitim verildi. Sunumun sonunda kısa bir canlandırma ve test gerçekleştirilerek toplantı içerisinde oyunlaştırma tekniği kullanılmış oldu.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/13/2019 - 15:44