İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Erasmus+ ve Uluslararası Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2 Kasım 2022 Çarşamba günü Fakülte Erasmus Koordinatörü Arş. Gör. Elanur Türküz’ün koordinatörlüğünde Erasmus+, uluslararası ve birinci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Erasmus+ ve uluslararası öğrencilerimiz, Basın Ekspres Yerleşkesi Konferans Salonu’nda saat 12.00'de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Çetiner, danışmanları, bölüm erasmus koorditörleri ve ders aldıkları hocaları ile bir araya geldi. Üniversitemizin ve fakültemizin öğrencilere sunduğu olanaklar konusunda bilgilendirilen öğrencilerimiz, erasmus koordinatörleri ile görüş ve düşüncelerini paylaştı.

Saat 13.00’te gerçekleştirilen etkinlikte ise Fakülte Erasmus Koordinatörü Arş. Gör. Elanur Türküz tarafından hem Erasmus+ ve uluslararası hem de birinci sınıf öğrencilerimize CATs ve Orion başta olmak üzere dijital platformlarımızın kullanımına yönelik bilgilendirme yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/07/2022 - 11:08