İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şen Öğrenciler ile Buluştu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şen, 12 Nisan Pazar günü saat 21.00’de fakülte Instagram hesabı (@iibf.iku) üzerinden canlı yayın gerçekleştirdi. Arş. Gör. Şerif Yüksel moderatörlüğünde düzenlenen yayında, Prof. Dr. Ali Şen öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık 1 saat süren yayında, öğrencilerimiz dekanlarına sorularını, eleştirini ve önerilerini doğrudan yöneltme imkânı buldu. Gelen soruların tamamını cevaplayan Prof. Dr. Ali Şen, “Üniversite ve fakülte olarak bütün birimlerimiz ile öğrencilerimizin her zaman yanındayız” mesajını verdi. Hocamız, öğrenciler tarafından fakülte yönetimine, danışmanlarına ve sosyal medya hesaplarına yönlendirilen geri bildirimlerin düzenli olarak takip edildiğini belirtti.

Daha önce fakülte ve bölümlerin “Adobe Connect” üzerinden gerçekleştirdiği öğrenci toplantılarından farklı olarak bütün öğrencilerin ve dışarıdan katılımcıların yer alabildiği canlı yayın büyük ilgi topladı. Toplamda 202 tekil katılımcının yer aldığı yayın sonunda, öğrenciler başta dekanlık ve fakültemiz araştırma görevlileri olmak üzere bütün akademik personele teşekkürlerini iletti. Farklı fakülte ve üniversitelerden de öğrencilerin katıldığı canlı yayında, programların farklı içerikler ile gerçekleştirilmeye devam edileceği belirtildi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 04/17/2020 - 16:30