Almanya Kariyer ve İş Gücü Programı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgilendirme Toplantısı

İstanbul Kültür Üniversitesi Avrupa Kariyer ve İş Gücü Birimi ile Aşağı Saksonya Eyaleti ‘Deutsche Management Akademie-Aşağı Saksonya Alman Yönetim Akademisi’ (DMAN) arasındaki iş birliği anlaşması kapsamında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

24 Şubat Perşembe günü Basın Ekspres Yerleşkesi Konferans Salonu’nda saat 14.00’te başlayan toplantının açılış konuşması, Rektörümüz tarafından yapıldı. Avrupa Kariyer ve İş Gücü Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Nilüfer Köker tarafından öğrencilere detaylı bilgilerin aktarılmasının ardından, öğrencilerimizin soruları cevaplandı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Müge Çetiner'in de yer aldığı toplantının ardından, Rektörümüz ve Dekanımız öğrenciler ile birebir görüşerek program hakkında gelen soruları cevapladılar.

Yoğun ilgi ile gerçekleştirilen programa katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz. Program hakkında detaylı bilgiye https://avkib.iku.edu.tr/ web sayfasından ulaşabilirsiniz.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 10/02/2023 - 11:24