“Aile İşletmelerinde Sistem Liderliği" Paneli

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) ile Yönetim Danışmanları Derneği (YDD) iş birliğinde gerçekleştirilen panel serisi kapsamında, bu kez “Aile İşletmelerinde Sistem Liderliği” konusu ele alındı. 24 Mart 2022 Perşembe günü ZOOM ve YouTube platformları üzerinden düzenlenen etkinlik, yoğun ilgi gördü.

İKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mahmut Paksoy'un moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte, Nişantaşı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Yozgat ve İzgören Akademi’den Eğitmen & Danışman Anıl Akın panelist olarak yer aldılar.

Organizasyonlarda sistem yaklaşımı, liderlik ve yöneticilik konularının ele alındığı panelde, son dönemde literatürde yer almaya başlayan “Sistem Liderliği” konusu dinleyicilere açıklandı.

Panel sonunda kapanış için söz alan AGMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Çağlar, katılımcıları 14-15 Nisan tarihlerinde dokuzuncusu gerçekleştirilecek gelenekselleşen "Aile İşletmeleri Kongresi"ne davet etti.

Başta panelistlerimiz olmak üzere panele katılan herkese teşekkür ederiz.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/28/2022 - 09:59