Girişimcilik Bölümü Öğrencilerimiz Yatırım Sunumu Simülasyonu Gerçekleştirdi

Girişimcilik Bölümü öğrencilerimiz, 2022-2023 Güz Yarıyılı "Girişimcilik Atölyesi I" dersi kapsamında yatırım sunumu simülasyonu gerçekleştirdi. İşletme Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Mahmut Paksoy, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Şerif Yüksel ve Girişimcilik Bölümü öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Mustafa Bekmezci'nin jüri üyesi olarak yer aldığı sunumlarda, öğrenciler iş fikirlerini detaylı olarak aktardılar. Basın Ekspres Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında; mevcutta yürüttükleri, ilerleyen dönemlerde planladıkları iş modellerinin sunumlarını yapan öğrencilerimiz, özellikle girişimcilik alanındaki yarışmalara katılım yönünde önemli bir tecrübe edindiler. Hazırladıkları projeler ve iş modelleri ile yarışmalara katılacak olan, iş fikirlerini hayata geçirecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 01/16/2023 - 10:13