Girişimcilik Bölümü İlk Mezunlarını Veriyor

İstanbul Kültür Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Girişimcilik Bölümü, mezun durumundaki öğrencilerin, akademik personelin ve öğrenci ailelerinin de katılımıyla 15 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden bir toplantı gerçekleştirdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Şen’in açılış konuşmasını yaptığı buluşmada, Girişimcilik Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi H. Nazan Çağlar ve öğrencilerimiz de söz aldı. Bölüm birincisi olarak mezun olan Buse Emen ile bölüm temsilciliği görevini yürüten Elif Ateş’in konuşmalarının ardından sırasıyla Girişimcilik Bölümü öğretim üyeleri/elemanları söz aldı. Duygu dolu anlara sahne olan etkinlikte, öğrenciler 4 yıl boyunca kendilerine emek veren ve yol gösteren hocaları ile bir araya geldi. Etkinliğin sonunda kameralar açılarak toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 06/19/2020 - 17:24